Pâté z kurzych wątróbek
Opis
"PATE" w języku francuskim oznacza gładki, aksamitny pasztet. Dodatek szlachetnego Armagnac'u dodaje pełnego i wielopoziomego smaku. Polecamy wyjąc z lodówki 1-2 h przed spożyciem. Najlepiej smakuje z świeżym chrupiącym pieczywem i dodatkiem balsamicznego sosu z gruszki albo dżemu cebulowego.
Produkt pasteryzowany.
Dane produktu
Producent | DZIKI KAROL |
Skład | Wątróbki drobiowe, masło, cebula, koniak Armagnac, sos balsamiczny z gruszki (gruszki, ocet balsamiczny, skarmelizowany cukier, sól, pieprz), tymianek, sól, pieprz. |
Przechowywanie | przechowywać w temp od +2 do +8 C |
Termin spożycia | spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia |
Kraj pochodzenia | Polska |
Masa brutto | 200 g |
Ewelina
to nie jest pasztet tylko orgazm.
Gocha
Pate z kurzych wątróbek bardzo smaczne, pasuje na kanapki. Polecam