
Dżem z Bekonu

Dżem z bekonu określany też jako "dżem z świni". Spolonizowana wersja teksańskiego Bacon Jam. Zaskakujące połączenie boczku, cebuli, octu balsamicznego i kawy daje niezapomniane wrażenia. Oryginalny dodatek do burgerów i chrupiącego pieczywa, który przykuje uwagę Twoich gości!
Sporządzono z 150g składników na 100g produktu.
Produkt pasteryzowany.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Dżem z cebuli

Prawdziwie cebula w 5 smakach. Słodka, kwaśna, pikantna, słona i... cebulowa ;) Oryginalny dodatek do deski serów, pieczonych mięs, pasztetów, kanapek i burgerów. Fani cebuli zjedzą "do wszystkiego".
Sporządzono z 150g składników na 100g produktu.
Produkt pasteryzowany.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Pate de Sardinha

Pate de Sardinha, jeden z bardziej znanych przepisów z słonecznej Portugalii. Połączenie głębokich smaków sardeli i anchois, ukochanej przez Portugalczyków marchewki, z dodatkiem oliwek i zielonej pietruszki. Wyjątkowo intensywne, perfekcyjnie komponuje się z świeżym chrupiącym pieczywem. W Portugalii pełni funkcję podobną do smalcu w Polsce, jedna z najczęściej podawanych przystawek w restauracjach i spotkaniach rodzinnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni
Tajski dżem z chilli

Twoje ulubione ostre papryczki w słodkim azjatyckim wydaniu! Ostrość przełamana słodyczą, aromatem limonki, uzupełniona pełnią Unami sosu sojowego i azjatyckiego sosu rybnego! Ciekawy dodatek do wszystkiego dla fanów ostrych smaków!
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 5 dni